Potrebno je:
- 4 svinjske krmenadle od vrata
- 250ml piva
- 3 kašike soja sosa
- 2 kocke za supu
- 1 kašika senfa
- 1 kašika gustina
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika mešavine začina
- ulje
- so i mleveni crni biber
Priprema:
Na kremenadle nanesemo mešavinu začina i pržimo u tiganju na zagrejanom ulju. Propržene kremenadle izvodimo iz tiganja a na preostaloj masnoći pržimo sitno isečen crni luk. U šerpu, sa oko 500ml vode, stavimo kocke za supu. U sud sa pivom dodamo senf, mešamo žicom za mućenje i dodamo soja sos. Kada se luk isprži vratimo krmenadle u tiganj. Prelijemo pivom sa senfom i soja sosom i sa oko 200ml supe. Ostavimo sadržinu da se dinsta 60 minuta. U sud sa gustinom sipamo malo supe i promešamo. Pred kraj dinstanja razmeksan i gustin dodamo u tiganj. Kada se dobije potrebnu gustinu sklonimo tiganj sa šporeta. Tanjir ukrasiti po želji.
Prijatno :)
Коментари
Постави коментар